3 tips för att lyckas med bloggen

Home/Okategoriserade/3 tips för att lyckas med bloggen

Aldrig har vi haft så stora möjligheter att nå ut till andra och tjäna pengar hemifrån som idag. Genom en egen blogg kan du inom en snar framtid se pengarna rulla in. Här kommer tre tips för att lyckas med din blogg.

1# Egen hosting och domän

För att kunna tjäna pengar med din blogg eller webbshop behöver du ha egen hosting och domännamn. Välj ett webbhotell som passar dina behov. Om du inte kan så mycket om att blogga bör du satsa på ett webbhotell som erbjuder kundservice, gärna en chattjänst, 24/7. Genom att ha egen hosting så får du dels ett mer seriöst namn, dels har du möjlighet att tjäna pengar på din blogg. Det är ju du som äger bloggen.

2# Nischa din blogg

För att lyckas med din blogg måste du nischa bloggen. Ett nischad blogg handlar om ett särskilt ämne. Du kan inte blogga om dig själv eller om allt möjligt, utan måste besluta dig för ett speciellt ämne som du brinner för. Sedan skriver du många artiklar om just det ämnet. Om du tycker om hästar och ridning så räcker det inte ens att blogga allmänt om hästar och ridning, du måste besluta dig för att bara blogga om en särskild del av ridsporten. Det kan vara att träna unghästar eller om en särskild ras som islandshästen.

3# Bli en expert

De bloggare som lyckas är de bloggare som uppfattas som experter. Du måste skriva långa, många och fördjupande artiklar om ditt ämne. Lär dig mer om ditt ämne och förmedla sedan den kunskapen. Då kommer du att få många och återkommande besökare. Om du då skriver om att du brukar använda ett par särskilda löparskor i din löpblogg, och sedan har en affiliatelänk till den skon, så kommer du att tjäna pengar när dina besökare köper skorna.

Leave A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.