Allt om Magento, e-handelssystem.

Home/Okategoriserade/Allt om Magento, e-handelssystem.

Magento är en e-butik plattform

Idag väljer många att öppna sin egna butik på nätet. För att slippa allt krångel som kan dyka upp i skapandet av en e-handelsbutik väljer de flesta att använda ett tillgängligt e-handelssystem. Det är precis vad Magento är, en färdig plattform du kan använda när du vill öppna din e-butik. Mjukvaran  fungerar på ett bra sätt och är uppbyggd med en öppen källkod. Det innebär att du kan göra förändringar eller förbättringar efter att du har laddat ner programmet.

E-handelssystemet i Sverige

Antalet webbutiker som idag använder Magento har ökat snabbt och hjälpt plattformen att växa i popularitet. Flera svenska företag har arbetat med att hjälpa plattformen att vidareutvecklats och på grund av hjälpen har mjukvaran växt till att bli en av de mest använda programmen när det gäller butiker på nätet.

Det är självklart fler än Sverige som har bidragit med kod och moduler för att förbättra plattformen och det är vad som hjälper Magento att fortsätta ligga bland de populäraste programmen.

Fördelar med Magento

Det finns flera fördelar med programmet och efter att du testat det kommer även du inse vad som gjort att så många företag väljer att använda det. För det första är Magento lätt att ladda ner och anpassa för att du ska få tillgång till en snygg e-handelsbutik. Mjukvaran erbjuder dessutom en rad olika layouter samt plugins som kan hjälpa dig att förbättra dina kunders interaktion med din nya hemsida.

Några andra saker som Magento löser åt dig är betallösningar, sökmotoroptimeringar, det är flerspråkigt samt stöder ett antal olika valutor. Genom att ladda ner programmet behöver du alltså inte lista ut hur du ska lösa alla dessa delar. Det kan dessutom ta relativt lång tid att skapa en egen hemsida från grunden. Med hjälp av Magento slipper du det svåraste jobbet.

Leave A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.