Domännamn - Så väljer du rätt domän

Home/Domännamn

Att välja domännamn kan ibland vara svårt och det spelar ganska stor roll vad du ska ha ditt domännamn till. Ska du ha en verksamhet riktad mot Sverige så rekommenderar vi alltid svenska domäner vilken är .SE i första hand och .NU i andra. Är det en verksamhet som du är rädd om, alltså som du inte vill att någon annan ska verka i kan det vara bra att även köpa .COM också. Verksamheter eller sidor som är riktade mot internationella målgrupper passar alltid bäst med .COM men finns inte det ledigt så kan man ta .NET.

Köpa domännamn

Du har kommit helt rätt om du är ute efter att köpa ett domännamn. Bästawebbhotell.se jämför Sveriges bästa webbhotell men listar även dom aktörer som säljer domännamn. Vi rekommenderar att du köper domännamn och webbhotell hos samma aktör vilket underlättar om du i ett senare skede vill skapa en hemsida. Använd vår lista här ovan för att jämföra och hitta bästa pris på domännamn.

Sälja domännamn

missdomainSitter du kanske på några guldkorn som du är intresserad av att sälja? Då rekommenderar vi Sveriges största marknadsplats för domänhandel. Missdomain har funnits sedan 2003 och har hjälpt tusentals att köpa och sälja domännamn på internet. Har du ett domännamn som du tror är värt väldigt mycket pengar så kan du få hjälp att sälja den av en professionell domänmäklare. Utöver marknadsplatsen så kan du även få dina domännamn värderade av experter och du kan även använda deras kontrollpanel för att hantera och underhålla dina domäner. För att komma till Missdomain Klicka här.