Billigt webbhotell är inte alltid bäst

Home/Okategoriserade/Billigt webbhotell är inte alltid bäst

billigt webbhotell inte alltid bäst

Tittar du bara på priset när du ska välja ett webbhotell kan det sluta illa. Ett billigt alternativ kan verka lockande men också förödande för din verksamhet på internet för billigt är inte alltid bäst.

Dom svenska webbhotellen håller generellt en hög kvalité på sina billiga webbhotellpaket men passar inte alltid dig som har något att förlora om din sida skulle gå offline. Att betala så lite som 9 kronor i månaden och sedan tycka att ens hemsida ska klara alla sorters belastningar och ha en upptid på 100% (aldrig gå offline) är naivt och bara dumt. Dom billiga webbhotellen är till för dig som vill ha en eller flera hemsidor på nätet men som inte riskerar att förlora väldigt mycket pengar om det skulle hända något. Något som också inte kan garanteras är att din hemsida ska ladda snabbt. Självklart är det en definitionsfråga men ju snabbare du laddar desto mer gillar t.ex. Google din sida.

Finns det inget bra billigt webbhotell?

Jo visst finns det bra billiga webbhotell. Alla dom webbhotellen som vi listar här på bästawebbhotell.se håller högsta standard i Sverige och fungerar utmärkt för din företagshemsida eller blogg. Du kan ha flera hemsidor på samma webbhotell så länge inte någon av sidorna blir väldigt stora. Som exempel så hostas denna sida på Crystones webbhotell och det fungerar utmärkt!

Tips när du ska välja webbhotell

Kommer din hemsida vara ”affärskritisk” (ska du tjäna pengar på att ha hemsidan online) så ska du välja Webbhotellens ”pro-alternativ”. Det kanske kostar några kronor mer i månaden men det du måste tänka på är hur mycket du kan förlora om din sida laddar lite långsammare eller inte finns tillgänglig ibland. Alla webbhotellen lovar högsta upptid på deras billigaste alternativ men alla vet att ju mer du betalar desto mer får du tillbaka.

Jag hoppas att du har fått lite att fundera på nu innan du väljer ditt webbhotell och använda gärna vår lista för att läsa om respektive webbhotell. Dom billiga alternativen är bra men passar inte dig som har något att förlora. Lycka till!

Leave A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.