Crystone

Home/Crystone

Crystone webbhotell

Information Standardpaket Propaket
Utrymme: 250 GB Obegränsat
Trafik: 5000 GB Obegränsat
Antal domäner: Obegränsat Obegränsat
Antal e-postadresser: Obegränsat Obegränsat
Pris: 59 10:-/mån 119 20:-/mån
 Crystone webbhotell Till erbjudandet Till erbjudandet

Crystone är ett svenskt webbhotell med över 15 års erfarenhet av webbhotell och hosting och är I skrivande stund Sveriges största webbhotell. Dom hostar dom över 300 tusen hemsidor och dom fortsätter att växa så det knakar.

Crystone kan beskrivas med tre meningar: hög kvalité, bra säkerhet och kunnig support. Dom erbjuder idag konkurrentkraftiga webbhotell-paket och support dygnet runt för alla sina kunder och har en av branschens bästa upptider. För så lite som 10:- i månaden kan du få ett eget webbhotell som räcker väl till den vanliga hemsidan eller bloggen. Crystone har även ett ”pro-paket” där dom erbjuder obegränsat med trafik och obegränsat med utrymme för så lite som 20:- i månaden!

Perfekt webbhotell för ditt företag

Crystone är utan tvekan ett perfekt webbhotell för ditt företag men också för privatpersonen. Med sitt vanliga standardpaket når man ut till den ”vanliga” webmastern som kanske har ett par egna hemsidor eller bloggar som inte kräver allt för stort utrymme. Däremot kan dom med sitt propaket attrahera en stor skara kunder som kräver det där lilla extra. Du får ju trots allt obegränsat med utrymme och trafik. Något vi starkt gillar med Crystone som gör att dom får högt betyg av oss är att dom också har support dygnet runt. Skulle inte webbhotell räcka till för din hemsida så har dom även bra priser på virtuell server och dedikerade servrar.

Unik rabattkod och erbjudande

Vi har tillsammans med Crystone webbhotell tagit fram unika rabattkoder som du endast kan ta del av här på bästawebbhotell.se. Du använder vår rabattkod genom att kopiera den från vår sida och sedan klicka på knappen ”Till erbjudandet”. Rabattkoden använder du i slutet av ditt köp.

Leave A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.