Det sker förändringar på bästawebbhotell.se

Home/Okategoriserade/Det sker förändringar på bästawebbhotell.se

Förändringar sker på bästawebbhotell.se och vi försöker göra allt så att ni får den bästa informationen om alla svenska webbhotell.

Vi har nu under dagarna lagt till 3 nya webbhotell som vi anser är värdiga att finnas med på listan då dom uppfyller alla våra krav. Dom webbhotellen vi pratar om är Webbdo, Space2u och servage one. Alla 3 har funnits en längre tid och vet mycket väl om hur man tar han om sina kunder. Vi är mycket glada att ha med dom i vår lista!

Något vi även har gjort är att vi har skapat en ny flik som heter ”billiga domännamn” där tanken är att lista alla registrar som har någon pågående domänrea just nu. Vi kommer inte lägga all fokus där men vi har besökare som eftersöker det och det passar också in bra på sidan. Vi kommer även lägga till bra program som man kan använda till sina domännamn för att underlätta bevakning, sökordsoptimering etc

Vi kommer under veckorna som kommer även lägga till fler funktioner och guider som till exempel hur man installerar wordpress på sitt webbhotell och recensera varje webbhotell på en egen sida.

Är det något som ni specifikt är ute efter eller tycker att vi saknar på hemsidan så tveka inte att skriva till oss! Vi hjälper gärna till om det så handlar om vilket webbhotell ni behöver eller vilket domännamn ni ska ha.

Ha det bra och lycka till med din hemsida!

Leave A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.