Dom svenska webbhotellen

Home/Okategoriserade/Dom svenska webbhotellen

Svenska webbhotell

Det finns många webbhotell i Sverige och efterfrågan ökar för varje dag som går då många blir medvetna om hur enkelt det är att starta en egen hemsida och kanske till och med tjäna pengar på den. Det är väldigt svårt för en nybörjare att välja webbhotell då man inte har någon tidigare erfarenhet av dom som finns på marknaden. Här tänkte jag berätta lite vad man ska tänka på och ge några enkla tips.

Priskrig

Just nu när solen står som högst och många är på semester så pågår det ett priskrig mellan dom stora svenska webbhotellen.
Priskrig brukar alltid gynna konsumenten MEN man måste tänka på att det billigaste alternativet kanske inte alltid är det bästa, för någonstans ska webbhotellet också tjäna pengar. Så lägg några kronor mer i månaden för det kan göra att du slipper sitta uppe om nätterna och vara orolig att din sida ligger nere eller krånglar.

Vad behöver jag för webbhotell?

Att välja webbhotell kan vara svårt och mitt tips är att inte kolla på priset i första hand. Har du en vanlig blogg eller hemsida med några hundra sidor och några hundra besökare om dagen så fungerar dom vanliga webbhotellspaketen.
Dom flesta webbhotellen i Sverige kan ge rådgivning så ring eller maila några och förklara hur din plan ser ut just nu och hur den kan tänkas se ut om 6 månader. Jämför sedan dom resultaten du har fått och ta det du känner passar dig bäst.

Ha också i åtanke att din sida kan växa och få mer trafik och innehåll än vad du har räknat med så ta helst ett webbhotell som du kan växa i så du inte behöver uppgradera ditt webbhotell på en gång. Att betala några kronor mer i månaden och slippa byta webbhotell efter någon månad är en besparing av din egen tid.

Satsa stort

Dom flesta svenska webbhotellen erbjuder även lösningar för dig som ska satsa stort eller har växt ut ditt webbhotell. Då kan du välja mellan flera alternativ men det naturligaste brukar vara att byta till en virtuell server. En virtuell server är en uppdelad dedikerad server på flera kunder där du väldigt enkelt kan styra din storlek efter behov. skulle du behöva ännu mer kraft så kan du ha en egen dedikerad server och bygga på med flera ju större ditt behov blir.

Slutord

Våga kontakta företagen bakom webbhotellen och ställ alla frågor du kan komma på. Det viktigaste är att du kan känna dig säker med ditt val så det finns inga dumma frågor. Snåla heller inte för det värsta som finns är en slö hemsida, eller hur?

Lista på Sveriges bästa webbhotell hittar du på bästawebbhotell.se

Leave A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.