Ingen företagshemsida utan webbhotell, inget webbhotell utan hemsida

Home/Okategoriserade/Ingen företagshemsida utan webbhotell, inget webbhotell utan hemsida

Webbhotell i all ära, men oavsett hur bra, billigt och stabilt man kan komma undan så är det inte värt någonting utan en bra hemsida. Webben förändras ständigt, och på bara ett par år kan en hemsida snabbt bli omodern och utdaterad. Nu för tiden har så gott som de flesta företag en hemsida, men hur många har egentligen en tillräckligt bra hemsida? Att starta ett företag är enkelt, sen är det bara skaffa en företagshemsida tänker många. Man nöjer sig med de billigaste alternativen, och tänker att det är ett område som inte alltid är värt att lägga ner så mycket av sin budget på. Fel.

Idag besöker vi hemsidor via många olika slags verktyg och enheter. Från mobiler till surfplattor eller datorer, och allt mer flyttas ut på nätet. Lagring av filer, backuper, bilder och såklart även våra vanor. Vi människor är bekväma i vår natur, och om man besöker en webbshop eller ett företags hemsida via en telefon kan det vara nog så viktigt att hemsidan ser bra ut. Många väljer att lämna sidan helt om det innebär för mycket zoomande eller jobbiga menyer. Att ha en modern, responsiv och snygg hemsida är helt enkelt någonting som alla borde eftersträva.
Större företag eller organisationer tenderar att undvika för stora uppdateringar på sin webb. Ofta motiverar man beslutet med argument såsom höga kostnader eller ”ersätt inte något som fungerar”. Sanningen är emellertid att en toppmodern hemsida inte är en kostnad, utan snarare en investering. Det kan öka försäljningsvolymen, det genererar nöjdare kunder och framförallt så säger det en hel del om företaget i fråga. Det man visar utåt är också det folk bildas sin uppfattning utifrån. Ett modernt, effektivt och framstående företag kräver också en hemsida av motsvarande mått. Det används med andra ord lika mycket för att stärka sitt varumärke som för att generera högre intäkter på sikt.

Så om du känner med dig att din firmas hemsida kanske hade behövts setts över, att man inte längre kan ignorera teknologins framsteg. Skjut i sådana fall inte på problemet utan se till att modernisera ditt företags hemsida så fort som möjligt. Desto längre du väntar, desto högre kostnader och desto mer att ta igen. Internet är ett verktyg som knappast kommer fasas ut inom en överskådlig framtid, och då gäller det redan nu att vara på god fot med alla kommunikationsmedel och nya tekniker. Det finns ingen anledning att vara rädd för förändringar, tvärtom – omfamna dem.

Till sist, hur ser egentligen din hemsida ut?

Leave A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.