Inleed webbhotell

Home/Inleed webbhotell
Vårt omdöme Information
 • Inleed är ett tryggt och säkert webbhotell.
 • Tar backup två gånger per dygn.
 • Riktigt bra support & servrar i Falun.
Inleed
Pris: 19:-/mån

Till erbjudandet
 • Kundsupport
 • Stabilitet
 • Prestanda
 • Kontrollpanel
 • Prisvänligt

Sammanfattning

Inleed är ett svenskt företag som erbjuder webbhotell och domännamn för företag och privatpersoner. Dom erbjuder sina kunder telefonsupport dagligen och dessutom e-post samt live-support via hemsidan för de tider telefonsupporten är stängd.

Hos Inleed webbhotell kan ni känna er trygga! Förutom att dom använder sig av speglade hårddiskar på alla servrar så tar dom även backup två gånger per dygn på separata servrar. Dom använder sig av DirectAdmin som kontrollpanel. Skaffa ett webbhotell från så lite som 19 kr i månaden genom våran kampanjlänk.

4
Information Webbhotell standardpaket
Utrymme: 1000 MB
Trafik: 50 GB
Antal domäner: Obegränsat
Antal E-postkonton: Obegränsat
MySQL: Obegränsat med databaser
MSSQL: Nej
Operativsystem: Linux
Språk: PHP 5, CGI/Perl
Support: E-post, Telefon
Pris: 19:-/mån
Information Webbhotell specialpaket
Utrymme: 5000 MB
Trafik: 250 GB
Antal domäner: Obegränsat
Antal E-postkonton: Obegränsat
MySQL: Obegränsat med databaser
MSSQL: Nej
Operativsystem: Linux
Språk: PHP 5, CGI/Perl
Support: E-post, Telefon
Pris: 29:-/mån
Fakta om inleed
Grundades 2006
Org.nr: 556931-6788
Datacenter: Falun
Hemsida: Gå till hemsidan
Driftstatus: Gå till driftstatus
Telenr: 08-519 70 666
Vardagar: 09:00-21:00
Lördagar 09:00-21:00
Söndagar 09:00-21:00
E-post support@inleed.se
Skaffa webbhotell från 19 kr i mån

Inleed webhotell

Inleed är ett webbhotell som erbjuder ett flertal olika tjänster för de företag eller privatpersoner som vill få upp en hemsida på Internet. Hos Inleed kan man hyra plats för sin hemsida, hyra en VPS, dedikerad server eller hyra plats för en egen server, om man har behov av att bättre kunna administrera sin webbplats.

För att administrera sin hemsida så använder man sig av kontrollpanelen DirectAdmin som är en kontrollpanel som ger användaren massor av funktioner för att administrera sin hemsida. Här kan man bland annat lägga till domäner, databaser, uppdatera sina sidor eller så kan man använda sig av några av de cirka 75 tilläggsprogram som finns i kontrollpanelen som bland annat WordPress och Jomla.

Inleed är en bifirma till företaget Yelles AB, som utför programutveckling, designarbeten och annonsering på Internet sedan år 2006. Serverhallarna håller hög standard och finns placerade i Tällberg och i Falun.

Webbhotell

Inleed erbjuder tre olika paket för sitt webbhotell, dock kan man alltid höra av sig om man har önskemål om andra lösningar. Dessa paket är Standard, Special och Återförsäljare. Standardpaketet är billigaste och ger kunden möjlighet att ha obegränsat med domäner, subdomäner och ftp-konton. Man får 1 Gb utrymme för sin hemsida och 50 Gb trafik per månad. Standardpaketet kostar 19 kronor per månad och med tanke på det generösa utbudet i detta paket så är det ett mycket förmånligt pris.

Behöver man ytterligare utrymme eller om man har behov av att kunna använda sig av mer trafik till sin webbplats så kan man välja paketet Special som ger kunden et utrymme på 5 Gb och en trafik på 250 Gb per månad. Detta paket kostar 29 kronor per månad.
För den som agerar återförsäljare av hemsidor till sina egna kunder kan välja paketet Återförsäljare. Då får man ett utrymme på hela 40 Gb och en trafik på 2 000 Gb per månad. Man har även en återförsäljarpanel där man snabbt och smidigt kan lägga upp nya kunder. Man betalar ingen startavgift hos Inleed utan endast en månadskostnad.

Virtuell server

För den som själv vill administrera alla delar kring sin webbplats och även servern som den är installerad på så kan man hyra en virtuell server, VPS, där man själv installerar de program och de funktioner som man vill använda sig av. Standardpaketet brukar räcka för de flesta användare och då får man en virtuell server med hela 100 Gb lagringsutrymme, 8 Gb ramminne och 3 000 Gb trafik till sin server varje månad. Vidare ingår en anslutning på 1 000 Mbits till Internet och en fast ip-adress. Man kan välja ett Linuxbaserade operativsystem eller Windows för sin VPS. Detta standardpaket heter VPS 1 och kostar 199 kronor per månad.

Har man behov av mer kapacitet så kan man välja VPS 2 för 299 kronor per månad och då får man en Intel Xeon 2 kärnor, 200 Gb lagringsutrymme och 16 Gb ramminne. Det finns även en VPS 3 som har en CPU, Intel Xeon 4 kärnor, 400 Gb lagringsutrymme och 32 Gb ramminne för 399 kronor per månad. I övrigt innehåller samtliga paket samma tjänster och funktioner.

På en VPS kan man lägga upp obegränsat med domäner, hemsidor och även installera valfria program för att bättre kunna administrera sina hemsidor. Man betalar ingen startavgift för sin VPS utan endast en månadskostnad baserad på den VPS man väljer.

Dedikerad server

Behöver man mer kapacitet så kan man välja att hyra en dedikerad server där man själv kan installera valfria program, lägga upp obegränsat med domäner och publicera obegränsat med hemsidor. En dedikerad server har hög säkerhet och en bra kapacitet för att kunna klara även de mest avancerade webbplatser. Standardpaketet heter Server 1 och innehåller 500 Gb lagringsutrymme, 8 Gb ramminne och man får 3 000 Gb trafik till sin server varje månad. Man får också en fast ip-adress och en Internetanslutning på 1 000 Mbits. Detta standardpaket kostar 499 kronor per månad och man betalar ingen startavgift för att komma igång med sin server. Det finns också ytterligare ett par olika paket att välja med om man är i behov av än mer serverkraft.

Support

För webbhotell, VPS och dedikerad server så ingår fri support genom telefon, Skype, e-post eller genom livechatt på Inleeds hemsida. Supporten är öppen alla dagar mellan klockan 09:00 och 21:00. Det finns även en FAQ i kontrollpanelen där man får svar på de allra flesta frågor som kan tänkas dyka upp när man administrerar sin webbplats.

Sammanfattning

Inleed är en komplett leverantör av webbtjänster för den som vill få upp en eller flera hemsidor på Internet. Här finner man prisvänliga paket för webbhotell, VPS, dedikerad server eller CO-location vilket gör att Inleed kan tillfredställa de allra flesta kunders behov av lagringsplats för hemsidor. Man har även generösa öppettider för supporten vilket gör att man fort kan få hjälp om man stöter på några problem.

Skaffa webbhotell från 19 kr i mån

2 Comments

 1. Fredrik Lövgren 27 januari, 2016 at 02:06 - Reply

  Jag har aldrig varit så nöjd med ett webbhotell förut!

 2. Tim 17 februari, 2017 at 11:49 - Reply

  Har fungerat oerhört bra för oss de senaste 7-8 åren! Kan starkt rekommendera Inleed till alla som funderar på att etablera sig på nätet!

Leave A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.