Miss hosting webbhotell

Home/Miss hosting
  Vårt omdöme Information  

Första plats
   

 • Svenskt webbhotell med support på telefon och e-post.
 • Utmärkt för företag & vanlig hemsida.
 • Kostnadsfri sitebuilder ingår.
Miss hosting
Pris: 29 10:-/mån
Till erbjudandet
 • Kundsupport
 • Stabilitet
 • Prestanda
 • Kontrollpanel
 • Prisvänligt

Sammanfattning

Miss hosting leverar ett stort utbud av tjänster till ett konkurrenskraftigt pris. Det passar allt Från den vardagliga användaren till företagaren. Miss hosting har en snabb och utmärkt kundservice som hjälper till med alla problem man kan stöta på, snabbt och effektivt. Med servrar i Sverige så har dom ett stabilt webbhotell som garanterar 99,9% upptid! Kommer även med One-click installer med över 150 applikationer och obegränsat antal e-postadresser. MySQL databaser i medföljer i varje paket. 45 dagars pengar-tillbaka-garanti.

4.6
Information Webbhotell Basic
Utrymme: 100 GB
Trafik: Obegränsat
Antal domäner: Obegränsat
Antal E-postkonton: Obegränsat
MySQL: 1 st Databaser
MSSQL: Nej
Operativsystem:
Språk: PHP 5.3, PERL
Support: E-post, Telefon, Live chatt
Pris: 29 10:-/mån
Information Webbhotell Pro
Utrymme: 250 GB
Trafik: Obegränsat
Antal domäner: Obegränsat
Antal E-postkonton: Obegränsat
MySQL: 10 st Databaser
MSSQL: Nej
Operativsystem:
Språk: PHP 5.3, PERL
Support: E-post, Telefon, Live chatt
Pris: 69 20:-/mån
Information Webbhotell Ultimate
Utrymme: Obegränsat
Trafik: Obegränsat
Antal domäner: Obegränsat
Antal E-postkonton: Obegränsat
MySQL: 20 st Databaser
MSSQL: Nej
Operativsystem:
Språk: PHP 5.3, PERL
Support: E-post, Telefon, Live chatt
Pris: 139 30:-/mån
Information Företagsinfo
Grundades 2014
Org.nr: 556732-5336
Datacenter: Stockholm
Hemsida: Gå till hemsidan
Driftstatus: Gå till driftstatus
Telenr: 08-52 52 73 00
Vardagar: 08:00-17:00
Lördagar
Söndagar
E-post support@misshosting.com
Skaffa webbhotell från 10 kr i mån

Om Misshosting webbhotell

Hos Misshosting webbhotell kan man hitta det mesta som man behöver när man vill publicera en hemsida på nätet. Misshosting erbjuder webbhotell, VPS och dedikerad server i flera olika varianter så att de ska passa de flesta kunder som har behov av att hyra plats för sin hemsida. Misshosting är har fått mycket goda omdömen för sina professionalitet och för sin kundsupport vilket gör Misshosting till ett bra alternativ även för de kunder som är ovana vid hemsidor.

Misshosting erbjuder sina kunder den populära kontrollpanelen cPanel för att administrera sina hemsidor. Med kontrollpanelen cPanel kan man enkelt och smidigt lägga upp nya domäner, subdomäner, administrera e-postadresser och självklart även sina hemsidor. Genom cPanel kan man även välja mellan upp till 150 applikationer som man kan installera som stöd för sin hemsida. Bland annat finns applikationen WordPress, som är ett populärt verktyg för att administrera hemsidor.

Misshosting är relativt nya på den svenska marknaden men har sedan en tid tillbaka erbjudit hemsidor i ett flertal andra länder och idag har man kunder från hela världen. Trots att man är nya så har man snabbt blivit en mycket populär webbhotellsleverantör på den svenska marknaden där man erbjuder ett bra utbud av tjänster och produkter.

Webbhotell

Misshosting webbhotell erbjuder tre olika webbhotellspaket, Basic, Professionell och Ultimate. Basic är det billigaste webbhotellpaketet och passar bra för de som endast vill publicera en hemsida på Internet. I paketet ingår webbutrymme för en hemsida, obegränsat antal domäner, obegränsad trafik till sidan, 100 Gb redundant lagringsutrymme och obegränsat med e-postadresser. Man får även ett ftp-konto och en MySQL databas. Priset för detta paket börjar på 29 kronor per månad, om man beställer ett abonnemang på 3 år upp till 39 kronor per månad. Just nu har man dock ett erbjudande där man kan beställa detta paket för endast 10 kronor per månad.

Om man vill ha tillgång till webbutrymme för upp till 10 hemsidor så kan man välja webbhotellspaketet Professionell. Då kan man lägga upp 10 hemsidor. Man får även 10 MySQL databaser och ett redundant lagringsutrymme på 250 Gb. Priset för denna är från 69 kronor upp till 89 kronor, beroende på vilken avtalstid man väljer. Just nu kan man dock beställa detta paket för endast 20 kronor.

För de kunder som har behov av att publicera ett stort antal hemsidor så kan man välja det största paketet Ultimate. Då får man webbutrymme för obegränsat antal hemsidor, obegränsat med MySQL databaser och ett obegränsad redundant lagringsutrymme. Man får även ett SSL-certifikat helt gratis.

Virtuell server

Om man själv vill administrera hela sin webbplats, inklusive den server som webbplatsen ligger på, så erbjuder Misshosting möjligheten att hyra en egen virtuell server. Det finns en flertal olika paket att välja på, beroende på vilket behov av kapacitet som man har för sin webbplats. Priserna börjar på 45 kronor per månad och går upp till 2 600 kronor, för det största paketet. På en virtuell server kan man själv bestämma vilket operativsystem som man vill använda, vilka program som ska installeras och hur servern ska konfigureras så att den bäst kan hantera den eller de webbplatser som man driver på servern. Man kan även ha obegränsat med domäner, webbplatser och tilläggsprogram på en virtuell server vilket gör att detta alternativ passar bra för de som har många hemsidor.

Den billigaste virtuella servern kostar 45 kronor per månad att hyra och då får man en virtuell server med en CPU, 512 Mb ramminne och ett lagringsutrymme på 20 Gb. Det ingår även trafik på 1 000 Gb per månad till servern. Detta paket och även de paket som kostar 85 och 170 kronor per månad erbjuder endast möjligheten att använda ett Linuxbaserat operativsystem. Vill man kunna välja Windows som operativsystem så behöver virtuella servrar för 335 alternativt 675 kronor per månad. Då får man även betydligt mer lagringsutrymme, ramminne, trafik och datorkraft för sina webbsystem.

Har man behov av ännu mer datorkraft så kan man välja ett av de tre paket som man finner under produktgruppen VPS Premium paket där man finner mycket kraftfulla servrar som bör täcka upp varje kunds behov. Priserna börjar på 835 kronor per månad upp till 2 600 kronor per månad.

Har man sedan tidigare en hemsida i WordPress publicerad på nätet så kan man kostnadsfritt få den migrerad och flyttad till sin virtuella server. Misshosting tar inte ut någon startavgift eller andra avgifter för sina virtuella servrar utan man betalar endast en månadskostnad.

Dedikerad server

Om en virtuell server inte skulle räcka till eller om man har behov av högre säkerhet så kan man välja att hyra en dedikerad server hos Misshosting. På en dedikerad server kan man installera egna programvaror, ha en egen konfiguration och välja eget operativsystem. Man kan även installera obegränsat med webbplatser och använda sig av obegränsat med domännamn. Alla dedikerade servrar har en egen ip-adress, som man kan välja från ett av de 110 nät som Misshosting erbjuder.

Misshosting tillhandahåller tre olika paket där det billigaste paketet ger en server med en kapacitet på 4 Gb ramminne, ett lagringsutrymme på 2 x 300 Gb och en trafik till servern på 2 TB per månad. Priset för denna dedikerade server är 1 299 kronor per månad. De övriga två paketen skiljer sig mot detta paket genom att de innehåller mer ramminne, snabbare processorer och mer trafik till servern varje månad.

Det tillkommer inga startavgifter för att få upp en dedikerad server och just nu har man ett erbjudande där man kan få testa en dedikerad server gratis i 30 dagar utan någon kostnad.
Utöver virtuell server och dedikerad server så erbjuder även Misshosting Magento Hosting för de som vill sälja varor på nätet.

Support

När man driver affärskritiska hemsidor på nätet så är det viktigt att man snabbt kan få hjälp av en kunnig och professionell support om någonting skulle hända med hemsidan. Hos Misshosting har supporten öppet dygnet runt, årets alla dagar. Här får man snabbt svar eller professionell hjälp om man stöter på problem. Supporten når man genom livechatt på hemsidan, telefon eller e-post.
Support ingår kostnadsfritt i samtliga av Misshostings tjänster och produkter.

Sammanfattning

Misshosting har ett bra utbud av produkter för de som snabbt vill komma igång med sin hemsida på nätet. Priserna är bra utan att för den skull tillhöra de lägsta på marknaden. Dock får man tillgång till en professionell support som alltid har öppet då man behöver dessa. Hos Misshosting finner man tjänster som passar både privatpersoner, mindre företag som större företag.

2 Comments

 1. Jonas Eriksson 26 mars, 2015 at 12:13 - Reply

  Jag är mycket nöjd med Miss hosting. Jag har haft dom i ett par månader och har fått riktigt bra hjälp med installation av min WordPress sida. Verkligen tummen upp till dig som är nybörjare och behöver hjälp på traven. Det ända jag kan påpeka är att det tar ett tag att lära sig kontrollpanelen men så är det nog på alla webbhotell.

 2. […] Miss Hosting är ett nytt webbhotell på den svenska marknaden, varumärket är nytt men teamet bakom har en både lång och bred erfarenhet om Webbhotell och Domäner. […]

Leave A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.