Nytt webbhotell med 75% rabatt – Miss hosting

Home/Okategoriserade/Nytt webbhotell med 75% rabatt – Miss hosting

misshosing
Miss Hosting är ett nytt webbhotell på den svenska marknaden, varumärket är nytt men teamet bakom har en både lång och bred erfarenhet om Webbhotell och Domäner.

Idag lanserar vi ett nytt webbhotell här på bästawebbhotell.se. Miss hosting är ett webbhotell som har fokus på bra priser, hög kvalité och satsar på en riktigt bra kundservice.

När du köper webbhotell genom Miss hosting så får du massa extra som till exempel Obegränsat antal e-postadresser, One-click installer med över 150 applikationer, 24/7 övervakning och DDOS skydd mot attacker och 99.9% garanterad upptid. Inte nog med det så får du även 45 dagars pengar-tillbaka-garanti när du beställer ett webbhotell! Så är du inte nöjd får du pengarna tillbaka!

När du köper webbhotell hos Miss hosting så får du även med en site builder helt kostnadsfritt som hjälper dig att bygga en hemsida på 5 minuter.

Vi rekommenderar varmt Miss hosting till dig som är ute efter ett enklare webbhotell till ett bra pris, men som ändå erbjuder hög säkerhet och bra support. Miss Hosting har 3 olika webbhotellspaket beroende på hur stora krav du har på ditt webbhotell. Beställer du ditt paket idag så får du 75% rabatt! Passa på att ta del av detta erbjudande nu!

Till erbjudandet

Leave A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.