Så väljer du ett webbhotell

Home/Okategoriserade/Så väljer du ett webbhotell

Webbhotell är något du måste ha för att du ska kunna nå ut till dina kunder online. Man skulle kunna jämföra det med när du skapar ett Worddokument på datorn och sparar det på din dators hårddisk, samma sak behöver du kunna göra med din hemsida och det är där ett webbhotell kommer in i bilden.

Så hur vet man vilket webbhotell som passar till ens hemsida? Det är egentligen ganska enkelt att välja webbhotell idag. Det finns en drös med hemsidor som jämför webbhotell, och en av dom är Bästawebbhotell.se som jämför Sveriges bästa webbhotell. På deras hemsida kan du enkelt få en överblick över webbhotell som passar dig som har en eller flera hemsidor.

Utrymme, trafik, laddningstid? Det finns många frågor som kommer upp när man ska välja vilket webbhotell man ska behöver. Här får du några enkla tips på vad du kan utgå ifrån. Ett webbhotell som finns med på bästa webbhotells hemmsida klarar utan problem en vanlig blogg eller en företagshemsida med ett par undersidor. Ska du ha en portfoliohemsida är det viktigt att se till så du inte lägger upp allt för många/stora bilder, då det kan göra att hemsidan tar längre tid att komma in på.

Har du en hemsida som kommer vara affärskritisk, dvs en sida som du förlorar pengar på om den skulle ligga offline en tid. När du har ett webbhotell delar du nämligen utrymme med andra företag och skulle dom drabbas av en attack/hög belastning så kan det även drabba dig och då stängs servern ner tillfälligt.

Sammanfattningsvis kan man säga att man får vad man betalar för. Webbhotell fungerar absolut för företagshemsidan eller för dig som vill ha en egen blogg. Du kan även ha flera hemsidor på samma webbhotell. Priset brukar ligga mellan 10-100 kr i månaden för ett webbhotell och flera brukar ha grymma erbjudanden första året. Vi hoppas att du hittar ett webbhotell som passar dig. Lycka till!

Leave A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.