Seven star

Home/Seven star
Vårt omdöme Information
 • 30 dagar öppet köp utan startavgifter.
 • Tar backup varje timme.
 • Installera WordPress med ett klick.
Seven Star
Pris: 49 10:-/mån

Till erbjudandet
 • Kundsupport
 • Stabilitet
 • Prestanda
 • Kontrollpanel
 • Prisvänligt

Sammanfattning

Seven star är ett nytt webbhotell på den svenska marknaden. Deras nätverk av servrar bygger på ny och stabil teknik och uppdateras kontinuerligt för att hålla bästa möjliga prestanda.

3.8
Information Webbhotell Deluxe
Utrymme: 10 GB
Trafik: 100 GB
Antal domäner: 5 st
Antal E-postkonton: Obegränsat
MySQL: 1 st Databaser
MSSQL: Nej
Operativsystem: Linux
Språk: PHP 4.4 till 5.6.
Support: E-post, Telefon, Live chatt
Pris: 49 10:-/mån
Rabattkod: Visa rabattkod
Information Webbhotell Executive
Utrymme: 20 GB
Trafik: 200 GB
Antal domäner: 10 st
Antal E-postkonton: Obegränsat
MySQL: 1 st Databaser
MSSQL: Nej
Operativsystem: Linux
Språk: PHP 4.4 till 5.6.
Support: E-post, Telefon, Live Chatt
Pris: 79 15:-/mån
Rabattkod: Visa rabattkod
Information Webbhotell Suite
Utrymme: 50 GB
Trafik: 500 GB
Antal domäner: 20 st
Antal E-postkonton: Obegränsat
MySQL: 1 st Databaser
MSSQL: Nej
Operativsystem: Linux
Språk: PHP 4.4 till 5.6.
Support: E-post, Telefon, Live chatt
Pris: 99 20:-/mån
Rabattkod: Visa rabattkod
Fakta om Sevenstar
Grundades 2011
Org.nr: 556859-8048
Datacenter: Tyskland
Hemsida: Gå till hemsidan
Driftstatus: Gå till driftstatus
Telenr: 0470 – 55 10 50
Vardagar: 09:00-16:00
Lördagar
Söndagar
E-post info@7star.se

Om Sevenstar webbhotell

Skaffa webbhotell från 10 kr i mån

Sevenstar, det enda sjustjärniga hotellet på nätet, erbjuder väl tilltagna webbhotellspaket till förmånliga priser. Sevenstar har valt att helt satsa på webbhotell och erbjuder därför inte andra hostingtjänster som virtuell server eller dedikerad server. Dock kan man hyra webbutrymmesplats, lägga upp e-postkonton och beställa domäner hos Sevenstar.

Sevenstar har valt kontrollpanelen cPanel för att kunderna enkelt ska kunna administrera sina hemsidor, e-postkonton och domäner. I kontrollpanelen så hittar man även en massa tilläggsapplikationer och scripts, idag hela 291 stycken, som dels förbättrar hemsidans funktioner och snabbhet men som även ger olika verktyg så man effektivt kan arbeta med sin hemsida. Bland annat kan man välja att installera WordPress, osCommerce eller Joomla.

Sevenstar är ett litet företag som grundades år 2011 och som har en tillväxt för varje år som går. Sevenstar har valt att helt fokusera på webbhotell och erbjuder därmed inga hostingtjänster eller andra kringtjänster som många andra webbhotell.

Webbhotell

Sevenstar erbjuder som de flesta andra webbhotell tre olika paket som är väl konfigurerade för att uppfylla olika kunders behov. I samtliga webbhotellspaket så ingår obegränsat med MySQL databaser, obegränsat med e-postadresser, backup varje timme och support.

Det minsta paketet har fått namnet DeLuxe och i detta paket ingår ett lagringsutrymme på 10 GB, möjlighet att driva 5 hemsidor genom att man kan ansluta upp till 5 domäner och en trafikmängd till servern på 100 GB per månad. Detta är ett mycket prisvärt paket som passar bra för privatpersoner eller mindre företag som endast ska driva en eller ett par hemsidor.
Priset för detta paket är normalt 49 kronor per månad men just nu har man ett erbjudande där man kan få hyra detta webbutrymme för endast 149 kronor första året, vilket gör att man får en månadskostnad på drygt 12 kronor.

Behöver man ytterligare lagringsutrymme så kan man välja paketet Executive, vilket ger ett lagringsutrymme på 20 GB, möjlighet att ansluta 10 domäner och en trafikmängd på 200 GB per månad. Priset för detta paket är normalt 79 kronor per månad men just nu kan man få detta paket för 249 kronor för första året, vilket gör drygt 20 kronor per månad.

Har man större eller väldigt många hemsidor så kan man välja Sevenstars största webbhotellspaket som heter Suite. Då får man ett lagringsutrymme på hela 50 GB, en trafikmängd på 500 GB per månad och möjligheten att lägga upp 20 domäner.
Priset för detta paket är vanligtvis 99 kronor per månad men om man utnyttjar det aktuella erbjudanden som innebär att man betalar 349 kronor för första året så innebär det att man endast betalar en månadskostnad på 29 kronor.

Det tillkommer inga startavgifter eller andra kostnader för att hyra webbutrymme hos Sevenstar utan man betalar endast en fast månadskostnad. Om man väljer att betala per kvartal så får man dessutom 5 procent i rabatt och för ett helt år så får man 10 procent i rabatt.

Virtuell server

Sevenstar har inga hostingtjänster och erbjuder därmed inte möjligheten att hyra virtuell server.

Dedikerad server

Hos Sevenstar kan man inte hyra en dedikerad server.

Support

Sevenstar erbjuder support genom livechatt på hemsidan, telefon eller per e-post. Öppettider för telefonsupporten är mellan klockan 09:00 och 16:00 alla vardagar. Livechatten har öppet alla dagar mellan klockan 07:00 och 22:00. För övrig tid kan man få hjälp per e-post. Det finns också en del information som ger svar på många frågor i kontrollpanelen och på hemsidan.

Sammanfattning

Sevenstar är ett litet webbhotell som tack vare sina priser tilltalar privatpersoner och mindre företag. Dock finns det större webbhotell som kan passa bättre för företag som har komplexa och stora hemsidor som kräver mer resurser och kapacitet för att kunna upprätthålla en bra tillgänglighet för besökarna.

2 Comments

 1. Hans 20 maj, 2016 at 01:27 - Reply

  Riktigt bra webbhotell med generösa villkor. ”Service minded”.

 2. Mikael 24 september, 2018 at 08:48 - Reply

  OBS!!!
  Gör inte samma misstag som jag som valde Seven Star!!!!!!!
  Råkade betala fakturan dubbelt och kontaktade dem direkt.
  Efter någon månad fortfarande inget svar trots 10-talet påtryckningar via både mail och telefon vilken de aldrig svarar på.
  Anmäldes till ARN och fick för ett tag sedan svar från ARN att de inte ens hör av sig till dem.
  Skitföretag som borde bojkottas.

Leave A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.