Ska du satsa på en stor blogg eller flera små bloggar?

Home/Okategoriserade/Ska du satsa på en stor blogg eller flera små bloggar?

Du vill tjäna pengar på internet. Idag har du stora möjligheter att arbeta hemifrån soffan och ha en rolig passiv inkomst. Om du planerar att satsa på att blogga måste du besluta dig för om du ska ha en stor blogg eller flera små som din inkomstkälla.

Tjäna pengar på bloggen

Idag är det många som tjänar pengar på sin blogg. Om du vill göra det till en heltidssysselsättning måste du satsa mycket. Innan du väljer webbhotell kan det vara klokt att du frågar dig vilken slags blogg du vill satsa på, då det kan påverka vilket webbhotell du ska välja. Du kan antingen satsa på att bara ha en stor blogg, skapa en stor sajt som ska generera inkomst åt dig. Eller så kan du välja att ha många små bloggar som tillsammans blir en rejäl inkomstkälla. När du väljer webbhotell kan du välja mellan hosting med rätt till en domän, ett specifikt antal domäner eller ändlöst med domäner. Hur många bloggar som du kan ha på ditt webbhotell beror på antalet domäner som du har. Om du planerar att ha fem olika bloggar, behöver du välja ett webbhotellpaket som ger dig rätt till minst fem domäner. En domän = en blogg.

Bloggen

Om du bara ska ha en blogg så måste du tänka igenom ämnet noggrant. Du behöver skapa en stor sajt med din blogg och du bör välja ett ämne som du verkligen brinner för. Om du älskar träning och fitness skapar du en träningsblogg och skriver långa artiklar om just träning. Du blir en träningsexpert. Du kan också välja att köpa webbhotell med rätt till flera domännamn. Då kan du testa olika blogguppslag. På en blogg om resor tjänar du kanske 500 kronor och på en annan blogg om löpning 2000 kronor i månaden. Ett tips är att köpa hosting med flera domäner och se vilka bloggar som fungerar bra och sedan storsatsa på dem.

Leave A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.