Stor uppdatering om alla webbhotell

Home/Okategoriserade/Stor uppdatering om alla webbhotell

Det kommer ske en stor uppdatering om alla webbhotellen på vår hemsida under dagarna som kommer framöver. Vi kommer att förändra vår lista och även presetera respektive webbhotell mycket tydligare och ärligare än vi har gjort tidigare.

Vi har så klart inte varit oärliga när vi har jämfört och listat Sveriges bästa webbhotell utan en av förändringarna som vi ska genomföra kommer vara att ni besökare ska kunna ge betyg på respektive webbhotell, så allt blir mer tydligt och rättvist. Vi kommer också skriva en mycket utförlig recension om respektive webbhotell så att du som besökare även ska kunna välja webbhotell utifrån våra recensioner. Vi har redan påbörjat utbyggnaden lite och har till exempel börjat skriva om Crystone och hur deras webbhotell fungerar. Vi hoppas att dom här förändringarna är åt rätt riktigt så att vi kan fortsätta vara Sveriges största guide om webbhotell.

Va med och påverka

Vi sitter hela tiden och funderar hur vi ska kunna förbättra bästawebbhotell.se och vi skulle tycka de vore superkul om du ville vara med och påverka hur hemsidans utseende ska se ut och hur hemsidan presenterar sin information. Kommentera gärna här om du kommer på något direkt annars går det bra att skicka ett mail till oss.

Sist men inte minst vill vi rikta ett tack till alla er som väljer att använda bästawebbhotell.se när ni ska jämföra webbhotell. Över 100 webbhotell i månaden förmedlas just nu genom oss och vi jobbar för att fler ska använda oss när man väljer sitt webbhotell.

Vi hoppas att 2014 blir minst lika bra som föregående år och önskar dig lycka till med dina internetprojekt!

Leave A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.