Uppköpta webbhotell och billiga domännamn

Home/Okategoriserade/Uppköpta webbhotell och billiga domännamn


Det har hänt mycket på webbhotellmarknaden under jul och nyår. Ett webbhotell har köpts upp av ett annat och det har varit stor rea på webbhotell och domännamn hos flera aktörer.
Binero är ett svenskt Webbhotell grundat 2002 och är ett av dom större webbhotellen i Sverige. Den 14e November 2013 gick Online group ut med att man köper 48% av Binero webbhotell för okänd summa och att man nu blir marknadsledande inom webbhotell.

”Att Online Group blir ny huvudägare i Binero är ytterligare ett steg i rätt riktning för vår fortsatta expansion i syfte att bli den största aktören inom onlinemarknadsföring och hosting i Europa. Med 48% av ägarskapet i Binero säkrar vi vår ledande position i Sverige och Skandinavien. I och med förvärvet ökar vi vår andel från 30% till mer än 50% av den totala marknaden för webbhotell.” Säger Urban Johansson, VD och koncernchef för Online Group.

Förutom Binero äger Online Group även webbhotellen Crystone, Space2u, Servage One och Levonline. Vilket bör vara ca 50% av webbhotellmarknaden.

Billiga domännamn just nu

I princip alla webbhotellen har haft rea på sina domännamn nu under jul och nyår men en aktör har fortfarande en pågående rea under Januari månad. Crystone rear ut obegränsat med .SE domännamn för endast 8 kronor styck! Kombinera det med deras webbhotell som är nedsatt till 10 kronor i månaden så har du ett webbhotell + hemsida upp för mindre än 150 kronor under första året.

Vi vill också passa på att önska er alla en riktigt god fortsättning och vi hoppas att ni hittar det webbhotellet som passar Er bäst!

Leave A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.