Vad har Oderland att erbjuda?

Home/Okategoriserade/Vad har Oderland att erbjuda?

Oderland kallar sig själva Sveriges bästa webbhotell men stämmer detta verkligen? De erbjuder sina tjänster för e-handel, företag och byråer bara för att nämna ett par exempel. De kallar också sig själva för nästa generations webbhotell och garanterar dig stabila servar och en kunnig kundtjänst som är tillgänglig att svara på alla dina frågor. Och det är två punker som varje respektabelt webbhotell måste ha. De sköter allt tekniskt underhåll så du kan lägga all fokus på ditt företag och dina tjänster.

Flera olika paket

Oderland har flera olika paket så du kan välja det som passar dig bäst. Det mest simpla är standardpaketet som passar dig som vill ha en lite simplare hemsida. Sedan finns ett premiumpaket där du har mer lagring och snabbare bandbredd varje månad. Om du är osäker på vilket paket du behöver kan du alltid ta kontakt med deras kundtjänst som är tillgänglig 24 timmar om dygnet sju dagar i veckan. Det går att kontakta dem via e-post, chatt och telefon vilket är ett stort plus i kanten. I skrivande stund ingår det en 14 dagars prövoperiod så du kan känna på i lugn och ro om något av deras paket passar dig.

Obegränsade webbplatser

När du utnyttjar ett paket från Oderland har du tillgång till obegränsade webbplatser. Det betyder alltså att du kan lägga till hur många domäner du vill. Så länge du har tillräckligt med utrymme på ditt konto så finns det inga begränsningar. En annan fördel är att du kan ta emot e-post som är kopplat till ditt domännamn. Det ger ett väldigt proffsigt intryck vilket är väldigt viktigt när du driver ett företag på nätet. Dessutom har du tryggheten att alla servrar bevakas dygnet runt så du kan känna dig lugn ifall en server skulle gå ner. Då kommer det att fixas snarast möjligt.

Leave A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.