Välj rätt webbhotell

Home/Okategoriserade/Välj rätt webbhotell

välj rätt webbhotellAllt fler personer och företag väljer att skaffa webbhotell i Sverige och starta sin egna hemsida. Bolagssiffror från flera större webbhotell visar att omsättningen ökar och kunderna strömmar in. I det här inlägget tänkte vi berätta mer om vad du ska tänka på när du ska välja rätt webbhotell.

Vad för typ av hemsida har du?

Ett bra första steg är att ta reda på vilken typ av hemsida du har eller har tänkt att skaffa. Kommer den innehålla massor av bilder eller kommer du ha tusentals med besökare varje vecka? Det är faktiskt så att ju fler besökare och ju mer innehåll du har på din hemsida, desto mer kapacitet behöver du. Vi kan ta vår egna hemsida som exempel. För Bästawebbhotell.se räcker det med ett ”vanlig” webbhotell, tex dom du ser i vår lista på startsidan. Samtliga webbhotell som vi listar erbjuder även ett lite dyrare alternativ som kan vara bra för dig som kommer ha mycket innehåll eller räknar med att få många besökare på kort tid.

Andra viktiga saker

Kvalité och prestanda är viktigt när du väljer webbhotell, men det finns andra punkter som också är minst lika viktiga. Support är en punkt som vi prioriterar väldigt högt. Vad händer om det strular till sig med din hemsida, kan du då ringa en svensk support som hjälper dig? Här kan vi verkligen rekommendera Miss Hosting som har varit lysande för flera av våra besökare.

Ett annat bra tips är självklart att också spana in våra recensionssidor är på vår hemsida. Där kan du läsa kommentarer från andra besökare och även skriva om du har några egna erfarenheter. Vi hoppas att du lyckas välja ett webbhotell som passar dig!

Leave A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.